Retrospectivă 2019: Ţara Sfântă, Iordania şi Egipt cele mai căutate destinaţii Basilica Travel

Ţara Sfântă, Iordania şi Egipt au fost cele mai populare destinaţii duhovniceşti pentru români pe parcursul anului 2019.

Locul Schimbării la Faţă a Domnului, Cana Galileii, Muntele Taborului, Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt au reprezentat obiectivele duhovnicești care au urcat Israelul pe primul loc în preferinţele românilor.

La acestea se adaugă locaţii precum Grecia, Turcia, Ţările Baltice, Tarile Nordice, Bulgaria, Georgia, Armenia, Rusia, Cipru şi Macedonia.

Pe plan intern românii au preferat, la fel ca în anul 2018, Maramureşul, Moldova, Bucovina, Banatul şi Dobrogea.

Ecaterina Vârgolici a avut amabilitatea să ne spună care sunt particularităţile unui pelerinaj efectuat prin intermediul Basilica Travel.

„Într-o lume aflată în permanentă viteza, în care conceptul de a trăi nu se află în prim plan, pelerinajele noastre oferă secundei putere, timpului timp şi sufletului o pauza de la agitaţie”, a declarat Ecaterina Vîrgolici, director promovare Basilica Travel.

Experienţa şi apropierea faţă de pelerini transformă călătoriile în pelerinaje.

„De la bagajul strâns cu emoţie pana la revenirea acasă suntem trup şi suflet lângă pelerini pentru o călătorie duhovniceasca autentică ce îşi lasă amprenta în cutia cu amintiri, nu pentru o luna sau un an, ci pentru o viaţă”.

„Mulţumim pelerinilor care ne-au fost alături şi îi invităm cu entuziasm să fie alături de noi şi în anul 2020 pentru a insera în album noi şi noi amintiri”

Puteţi descoperi mai multe imagini din cadrul pelerinajelor pe conturile oficiale de Facebook şi Instagram ale Agenţiei Basilica Travel.

Foto credit: Varbitour.ro

Comentarii Facebook


Știri recente