Asociația Părinți pentru Ora de Religie – Filiala Urziceni

Joi, 5 martie 2015, un grup de părinți s-au întâlnit la Centrul Cultural Urziceni pentru a înființa APOR – Filiala Urziceni. Aproximativ 200 de persoane au fost prezente la întrevederea prezidată de doi dintre fondatorii APOR, domnul vicepreședinte Remus Moșoiu și doamna secretar Nicoleta Bucur.

„În deschidere s-a rostit rugăciunea Tatăl nostru, apoi s-a făcut cunoscut celor de față scopul și importanța înființări asociației. Au avut loc numeroase alocuțiuni din partea părinților care au susținut în unanimitate importanța predării religiei pentru educația copiilor lor. La eveniment a participat și unu grup de elevi de la Colegiul Național „Grigore Moisil”. Aceștia și-au exprimat dorința de a participa în continuare la ora de religie, invocând trecutul creștin al poporului român”, a precizat Pr. Bogdan Ionuț Stancu, Protopopul Urzicenilor.

În partea a doua a întâlnirii s-au făcut alegerile pentru conducerea filialei Urziceni. A fost ales în funcția de președinte domnul Profesor doctor Ștefan Grigorescu, iar ca vicepreședinți domnul arhitect Silviu Dumitrescu, doamna profesor Bianca Buză și domnul Marin Gheorghe. Secretar a fost ales domnul Viorel Nițu, iar cenzor doamna Niculina Alexandru.

Comentarii Facebook


Știri recente