Asociația Ortodoxia Tinerilor construiește un Centru social dedicat Părintelui Iustin Pârvu

Asociația Ortodoxia Tinerilor construiește un centru dedicat Părintelui Iustin Pârvu în satul Odaia Manolache din județul Galați. Așezământul va cuprinde o cantină, apartamente sociale, școală biblică și un muzeu în aer liber.

Organizația a obținut toate avizele necesare și a primit autorizația de construcție pentru Casa „Iustin Pârvu”. Terenul de 1000 de mp a fost achiziționat din donații în anul 2021.

Beneficiarii centrului vor fi copiii și tinerii din comuna Vânători, care are 7.000 de locuitori, oameni săraci și neajutorați, femeile singure cu copii și elevii din orașul Galați și din împrejurimi.

„Am vrea ca acest loc să fie unul de sfințire, de binecuvântare, unde oamenii să îl poată cunoaște pe Dumnezeu și loc de unire pentru toți cei din jur”, a declarat Claudiu Bălan, președintele Asociației Ortodoxia Tinerilor, în clipul de promovare al proiectului.

„Vrem să îi ajutăm pe oameni să îl cunoască pe Dumnezeu, să le oferim o masă caldă, dar vrem să îi cinstim și pe martirii noștri și să îi ajutăm pe copii și pe tineri să îi cinstească pe acești eroi, să îi cunoască și să le urmeze modelul”.

Asociația Ortodoxia Tinerilor face apel la societate pentru a aduna cei 250.000 de euro necesari construirii Casei „Iustin Pârvu”.

Foto credit: Asociația Ortodoxia Tinerilor

Comentarii Facebook


Știri recente