ASCOR Iași a lansat de Ziua Copilului platforma de sprijin lmpreunaridicamcase.ro

ASCOR Iași a anunțat lansarea platformei de sprijin Impreunaridicamcase.ro, care prezintă campaniile organizației în sprijinul familiilor și copiilor lipsiți de o locuință sigură. Emanuel Buta, Președintele ASCOR Iași, a făcut anunțul de Ziua Copilului. Prin intermediul site-ului se pot face donații online.

Platforma prezintă proiectele finalizate și cele în curs de realizare. Primul proiect, o casă pentru doi copii fără mamă și cu tatăl bolnav, din Glodenii Gândului, județul Iași, este deja încheiat.

Acum ASCOR Iași construiește o a doua casă, pentru o familie numeroasă din județul Botoșani. În acest scop, a organizat un concert caritabil la care au participat numeroși artiști populari. S-au strâns deja 14.000 din cei 25.000 de euro necesari.

Pe site sunt prezentate stadiul lucrărilor și detalii despre familiile sprijinite. Tot aici puteți dona online.

ASCOR este o organizație de tineret nonguvernamentală (ONG), cu caracter creștin, apolitică și non-profit, cu filiale în toate centrele universitare din țară. ASCOR – Iași s-a înființat la 14 octombrie 1990, la inițiativa unui grup de studenți, cu sprijinul și binecuvântarea Părintelui Patriarh Daniel, la acea vreme mitropolit al Moldovei și Bucovinei. Ocrotitorii spirituali ai ASCOR Iași sunt Sfântul Calinic de la Cernica și Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Comentarii Facebook


Știri recente