Arhimandritul Zaharia Zaharou vine la București. Unde îl poți întâlni

Arhimandritul Zaharia Zaharou de la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul”, Essex vine la București în perioada 10 – 13 decembrie și va susține mai multe conferințe.

Părintele Zaharia Zaharou va vorbi despre „Hristos, Calea vieții noastre. Caracterul isihast al vieții creștine” sâmbătă de la ora 18:00 la Rectoratul Universității Politehnica din București, în Amfiteatrul AN 010.

La această întâlnire, Arhimandritul de la Essex va lansa volumele „Isihasmul, nevoința cultivării inimii” și „Hristos, Calea vieții noastre. Studiu asupra teologiei Cuviosului Sofronie Athonitul”.

Duminică, Părintele Zaharia va predica la Sfânta Liturghie în Paraclisul „Sfântul Grigorie Palama” al Universității Politehnica.

Pe 12 decembrie, obștea Mănăstirii „Sfântul Ioan Evanghelistul” din localitatea prahoveană Cornu îl va primi pe Arhimandritul Zaharia care va susține o conferință în biserica mănăstirii de la ora 17:00.

În ultima zi a conferințelor din București, 13 decembrie, Duhovnicul de la Essex le va vorbi de la ora 10:00 studenților de la Facultatea de Teologie despre „Practică și Teorie, Theosis, Marea Știință”.

Seria de conferințe se va încheia în Aula Magna a Facultății de Drept cu „Trezvia, desfășurarea gândului, liniștirea minții și teologia”. Evenimentul organizat de ASCOR București va începe la ora 18:00.

Foto credit: Doxologia.ro / Pr. Silviu Cluci

Comentarii Facebook


Știri recente

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată. Lăcașul de cult a fost ctitorit de Protoiereul martir Aurel Munteanu. Lucrările de renovare vizează înlocuirea învelitorii acoperișului cu tablă din cupru, retencuirea pereților, amenajarea curții și altele.…