A zecea generație de absolvenți la Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie de la Rădăuți”

Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie de la Rădăuți” celebrează în această vară a zecea generație de absolvenți din rândul celor peste 120 de copii pe care îi găzduiește și îi sprijină. Instituția lucrează cu DGASPC Suceava și găzduiește, consiliază, îndrumă și sprijină copiii să-și termine școala și să se integreze în societate cu succes.

Așezământul a publicat pe Facebook două fotografii cu tinerii absolvenți alături de Maica Ecaterina, psiholog în cadrul instituției sociale. Imaginile sunt însoțite de un scurt mesaj care ilustrează scopul așezământului și rezultatele muncii echipei acestuia.

„În cei patru ani de liceu sau trei de școală profesională v-ați confruntat cu incertitudinea zilei de mâine, neîncrederea în capacitățile voastre sau, pur și simplu, cu neputința de a face față cerințelor. În aceste momente a fost necesară încurajarea și susținerea pe care ați avut-o din partea mentorilor, profesorilor dar și antrenamentul susținut de care ați dat dovadă”, transmit reprezentanții așezământului.

„Vă felicităm pentru absolvirea liceului și a școlii profesionale, vă dorim mult succes în tot ce vreți să faceți pe mai departe, asigurându-vă de toată susținerea noastră pentru viitor, la fel ca întotdeauna.”

Maica Ecaterina alături de doi absolvenți din acest an. Imaginile au fost publicate marți, 31 mai 2022. Foto: Așezământul „Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți”

Maica Ecaterina, fost economist, este alături de copii încă de la înființarea așezământului, în 2011. De atunci, și-a luat și diploma de asistentă medicală și pe cea de psiholog.

Aşezământul „Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți” a fost construit la iniţiativa Arhim. Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi.

După absolvire, copiii rămân în continuare la așezământ și sunt sprijiniți până când devin independenți.

Donează

Cont: RO04RNCB0241123543990001 (RON) – la BCR Rădăuți
Cont: RO27BTRLRONCRT0367259601 (RON) – la Banca Transilvania Rădăuți
Sediu: Rădăuți, Calea Bucovinei, nr. 201, cod 725400
Telefon: 0330566441
Email: [email protected]
CIF: 23980205
Website: www.sfantulleontie.ro

Vezi și:

Foto credit: Facebook / Așezământul „Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți”

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente