A sosit prima delegație de tineri la ITO 2018

Prima delegație sosită la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși 2018 este cea a Patriarhiei Ierusalimului și a fost întâmpinată în dimineața zilei de duminică, 2 septembrie, de gazdele evenimentului.

Tinerii participanți din Patriarhia Ierusalimului au primit steagul întâlnirii dar și celelalte însemne ale ITO 2018 care îi vor reprezenta pe tot parcursul șederii lor în Sibiu.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși se va desfăşura în perioada 6-9 septembrie 2018 şi va reuni peste 3.000 tineri din țară și din străinătate.

A cincea ediție a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO) va reuni în orașul de reședință a Mitropoliei Ardealului participanți cu vârste între 16-35 ani din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, India și altele.

Edițiile anterioare ale Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși au fost organizate la Baia Mare (2014), Cluj (2015), București (2016) și Iași (2017).

Mai multe informații despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul ito2018.ro.

Foto credit: Facebook ITO 2018

Comentarii Facebook


Știri recente