A fost lansată aplicația web-progresivă ITOM 2018

Organizatorii Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Moldova – ITOM 2018 – au lansat vineri aplicația care oferă celor interesați informații despre eveniment în timp real.

Lansarea a avut loc cu o săptămână înainte de festivitatea de deschidere a ITOM 2018. Vezi programul complet aici.

Aplicația ITOM 2018 pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă și desktop) oferă într-un format dinamic și optimizat informații și conținut multimedia despre Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova – Iași, 24-26 august 2018.

Aplicația este web-progresivă și compatibilă cu toate sistemele de operare. Aceasta se actualizează în timp real, astfel utilizatorul este conectat 24/24 ore la tot programul evenimentului și la toate informațiile relevante din prima ediție ITOM.

Crearea unui cont de utilizator

Dacă ești înscris ca participant sau voluntar la ITOM 2018 te poți înregistra cu datele tale: nume, prenume, telefon, e-mail și o parolă, sau direct cu contul de Facebook și de următoarele:

  • te „conectezi” live cu întreg evenimentul;
  • găsești toată informația de care ai nevoie despre tot ceea ce presupune participarea sau implicarea ta în eveniment;
  • ai acces la un meniu dedicat participanților și voluntarilor;
  • te vei bucura în timp real de toate notificările (browser și SMS) trimise de organizatori;
  • te poți împrieteni cu oricare din participanții, voluntarii sau organizatorii ITOM 2018;
  • vei avea parte de anumite surprize, concursuri și provocări ITOM 2018.

De unde poți descărca aplicația ITOM 2018?

Poți descărca aplicația accesând site-ul oficial ITOM 2018. Poți permite aplicației să îți trimită atât notificări web cât și prin SMS.

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova – #ITOM2018 – este un eveniment zonal adresat tinerilor organizat de Arhiepiscopia Iașilor în parteneriat cu ASCOR și ATOR Iași. Ieșenii și toți cei care vizitează orașul Iași în perioada 24-26 august 2018 pot participa la evenimentele publice din program: festivitatea de deschidere, conferință,  Sfânta Liturghie sau concert.

Această întâlnire este un prilej pentru a propune, sugera opțiuni de viață care să dea tinerilor un sens, este un prilej pentru a oferi răspunsuri la întrebările fundamentale ale vieții. Astfel, Biserica își propune să fie mai aproape de tineri, să îi asculte, să le răspundă la întrebări.

Tema întâlnirii este: ​„Unitatea – izvor de înțelepciune și putere pentru tineri. Despre valorile care unesc un neam​”.

Foto credit: ITOM 2018

Comentarii Facebook


Știri recente