34 burse scoase la concurs de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” pentru anul şcolar şi universitar 2016-2017

Fundaţia Mitropolitul Bartolomeu anunţă deschiderea unui nou concurs pentru cele 34 de burse adresate elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, în anul şcolar şi universitar 2016-2017, se precizează într-un comunicat remis de Mitropolia Clujului.

Bursele sunt repartizate după cum urmează:

  • 18 burse pentru elevi, în valoare de 200 lei pe lună
  • 12 burse pentru studenți, în valoare de 300 lei pe lună
  • 3 burse pentru masteranzi, în valoare de 300 lei pe lună
  • 1 bursă pentru doctorat, în valoare de 400 lei pe lună

Bursele pentru elevi, studenţi şi masteranzi se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctorat pe o perioadă de 12 luni, începând cu 1 noiembrie 2016. Masteranzii şi doctoranzii, care vor candida pentru bursele scoase la concurs vor trebui să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia şi interpretarea ştiinţelor, teologia şi bioetica, teologia şi mediul înconjurător, teologia şi artele, teologia şi lumea.

Calendarul şi etapele desfăşurării concursului, condițiile de participare și actele necesare pentru înscriere se regăsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al Fundaţiei şi publicat pe situl www.fundatiabartolomeu.ro.

Fondul alocat pentru bursele acestui an şcolar şi universitar este de 77.700 lei, iar până în prezent, Fundația Mitropolitul Bartolomeu a acordat 261 de burse unor tineri din întreaga ţară, în valoare totală de 674.100 lei.

Fundaţia Mitropolitul Bartolomeu a fost înfiinţată în anul 2008 de vrednicul de pomenire Arhiepiscop şi Mitropolit Bartolomeu Anania.

Comentarii Facebook


Știri recente