27 septembrie 2017: Concert caritabil la Craiova

concert-6

Miercuri, 27 septembrie, ora 19:00, în sala Filarmonicii „Oltenia” va avea loc un concert caritabil, cu strângere de fonduri pentru Diana Cazan şi Emanuel Mironescu, doi tineri cu grave probleme de vedere, informează site-ul oficial al Mitropoliei Olteniei. Aceştia au nevoie urgentă de 50.000 $ pentru efectuarea unor intervenţii costisitoare în China.

Diana Cazan are diagnosticul de cataractă congenitală, strabism la ambii ochi și glaucom într-o formă avansată, iar Emanuel Mironescu suferă de glaucom și cataractă, afecțiuni grave care l-au făcut să își piardă definitiv vederea la ochiul drept și i-au afectat deja 30% din vederea la ochiul stâng.

Până în prezent, Diana și Emanuel au reușit să strângă jumătate din suma de care au nevoie. Diferența speră să o poată colecta în urma unei acțiuni pentru care mai mulți artiști pregătesc un spectacol extraordinar, dedicat colegei și prietenei lor.

Concertul va avea două părți, prima fiind susținută de orchestra și corul filarmonicii, dirijate de maestrul Alexandru Iosub, iar a doua parte – de trupe și soliști iubiți din Oltenia.

Recviemul lui Gabriel Fauré, va fi interpretat de orchestra și corul filarmonicii, alături de Diana Cazan, în calitate de soprană, și de baritonul Laurențiu Goșnea. În partea a doua, publicul se va bucura de piese celebre și interpretări de excepție asigurate de trupa Casual Band și MC Dorin Band.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație(de două locuri), care poate fi obținută contra unei donații de minimum 100 de lei. Donațiile în lei se pot face în contul RO 34 INGB 0000999900929365, deschis la ING Bank, pe numele Diana Elena Cazan.

Comentarii Facebook


Știri recente