Eveniment la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Ierarh Nectarie”

Şcoala Postliceală Sanitară reprezintă o premieră pentru Biserica noastră. Ea este parte componentă a Seminarului Teologic Ortodox Nifon Mitropolitul din Bucureşti şi îl are ca ocrotitor pe Sfântul Ierarh Nectarie.

Instituția a organizat în 16 mai 2017 conferinţa naţională cu titlul Asistentul medical, ,,coloana vertebrală” a sistemului de sănătate! Formarea continuă, parte a „ADN-ului profesional”. Asistența medicală între profilaxie și terapie.

În cadrul evenimentului au fost susţinute mai multe prelegeri de medici şi directori de instituţii medicale. Partea a doua a fost consacrată referatelor prezentate de elevii şcolii.

La final, Corul Seminarului a interpretat mai multe creaţii muzicale specifice perioadei pascale.

Școala postliceală a fost autorizată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) şi are trei calificări profesionale: asistent medical generalist (AMG), asistent medical de ­farmacie (AMF) și asistent ­medical balneofiziokinetoterapie şi recuperare (BFKT).

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
02-expozitie-icoane_w1000_h627_q100

Expoziţie de icoane la Catedrala din Baia Mare

În Muzeul „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, Catedrala Episcopală din Baia Mare, va avea loc vineri, 28 iulie 2017, începând cu ora 12:00, vernisarea expoziţiei de icoane realizate în timpul taberei de pictură de la Mănăstirea Rohiţa.…