Curtea de Argeș | Copiii din parohia „Sfinții Voievozi” au colindat Spitalul Municipal

Curtea de Argeș | Copiii din parohia „Sfinții Voievozi” au colindat Spitalul Municipal

Parohia Sfinții Voievozi din municipiul Curtea de Argeș a organizat luni, 19 decembrie 2016, o acțiune social-filantropică la Spitalul Municipal din oraș.

Un grup de tineri din parohie a prezentat un program de colinde tradiționale românești pacienților din spital. Programul a fost organizat de pr. Ovidiu Vlăsceanu, consilier cultural și comunicații media al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, cu implicarea preoților Arsene Nicolae și Palmeș Cristian.

După ce au pregătit darurile, colindătorii s-au deplasat la Spitalul Municipal. Toate secțiile spitalului au fost colindate, iar copiii și vârstnicii aflați în suferință au primit daruri.

În secția de pediatrie a spitalului, tinerii colindători au pregătit un brad cu ornamente confecționate manual.

În această perioadă de pregătire pentru praznicul Nașterii Domnului, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului desfășoară diferite activități culturale și sociale, în colaborare cu mai multe instituții din județ. Implicarea tinerilor în aceste proiecte social-filantropice reprezintă o prioritate în Eparhia noastră, a spus Părintele Consilier Ovidiu Vlăsceanu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente