Corul Symbol caută noi membri

Corul Symbol al Patriarhiei Române organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, o selecţie în vederea cooptării de noi membri.

Audiţia va avea loc Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din Bucureşti, între orele 12:30 – 14:00.

„Se primesc fete între 10-18 ani și băieți între 9-12 ani, după următoarele criterii: auz muzical, memorie muzicală, simț ritmic, voce frumoasă și deprinderi elementare de solfegiu. Nu sunt locuri limitate; vor fi primiți toți cei cu aptitudini și deprinderi corespunzătoare unui cor de copii și tineri, performant”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica, arhid. Jean Lupu Directorul corului.


Corul Symbol organizează un turneu naţional dedicat Centenarului Marii Uniri


În perioada 29.11-04.12.2018, Corul de copii al Patriarhiei Române va susţine acest concert în afara graniţelor ţării, în Belgia.

Înființat în primul an de libertate al poporului român, Corul Symbol a cucerit, de-a lungul celor două decenii și jumătate, atât publicul din țara noastră, cât și de peste hotare. Profesionalismul, devotamentul, dar și repertoriul variat i-au adus Corului Symbolnumeroase premii și distincții naționale și internaționale.

Mai multe amănunte şi informaţii despre Corul „Symbol” le puteţi găsi pe site-ul www.Symbol-chorus.ro şi pe pagina de facebook „Corul Symbol”.

Foto credit: ZL

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Vineri vor fi închise școlile din cauza gripei

Toate unitățile de învățământ preuniversitar vor fi închise vineri, 25 ianuarie 2019, potrivit ordinului emis miercuri de Ministerul Educației Naționale la recomandarea Ministerului Sănătății. Ordinul de ministru a fost dat din cauza răspândirii gripei. Pentru…