Corul Symbol caută noi membri

Corul Symbol al Patriarhiei Române organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, o selecţie în vederea cooptării de noi membri.

Audiţia va avea loc Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din Bucureşti, între orele 12:30 – 14:00.

„Se primesc fete între 10-18 ani și băieți între 9-12 ani, după următoarele criterii: auz muzical, memorie muzicală, simț ritmic, voce frumoasă și deprinderi elementare de solfegiu. Nu sunt locuri limitate; vor fi primiți toți cei cu aptitudini și deprinderi corespunzătoare unui cor de copii și tineri, performant”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica, arhid. Jean Lupu Directorul corului.


Corul Symbol organizează un turneu naţional dedicat Centenarului Marii Uniri


În perioada 29.11-04.12.2018, Corul de copii al Patriarhiei Române va susţine acest concert în afara graniţelor ţării, în Belgia.

Înființat în primul an de libertate al poporului român, Corul Symbol a cucerit, de-a lungul celor două decenii și jumătate, atât publicul din țara noastră, cât și de peste hotare. Profesionalismul, devotamentul, dar și repertoriul variat i-au adus Corului Symbolnumeroase premii și distincții naționale și internaționale.

Mai multe amănunte şi informaţii despre Corul „Symbol” le puteţi găsi pe site-ul www.Symbol-chorus.ro şi pe pagina de facebook „Corul Symbol”.

Foto credit: ZL

Comentarii Facebook


Știri recente