Catedrala Arhiepiscopală din Galați | Rugăciuni și daruri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii

Douăzeci de membri ai Asociației Persoanelor cu Handicap Sporting Club din Galați au participat duminica aceasta la Sfânta Liturghie oficiată în Catedrala Arhiepiscopală din municipiu.

La slujba din 7 mai 2017 a fost citit mesajul adresat de Arhiepiscopul Dunării de Jos membrilor acestei asociații. În cuvântul transmis, IPS Casian a subliniat importanța sprijinirii celor aflați în încercări, în suferință și în boli.

După Sfânta Liturghie, slujitorii catedralei au rostit rugăciuni pentru cei douăzeci de participanți, persoane cu dizabilități locomotorii.

La final, membrii Asociației Sporting Club au primit pachete cu alimente și mâncăruri tradiționale.

Evenimentul a fost posibil cu implicarea a zece studenți voluntari din cadrul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie.


Asociaţia Persoanelor cu Handicap Sporting Club Galaţi este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi umanitară, înfiinţată în anul 1992, la iniţiativa unui grup de persoane cu dizabilități fizice. Organizația numără astăzi peste trei sute de membri.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
foto_Liturghie_Inaltare_24

3 ierarhi au slujit la hramul catedralei din Buzău

Catedrala Arhiepiscopală din Buzău și-a sărbătorit hramul, joi, 25 mai 2017, la praznicul Înălțării Domnului.  Credincioșii au putut aduce cinstire, anul acesta, unui fragment din lemnul Sfintei Cruci, adusă din Mitropolia de Neapolis și Stavroupolis,…