Atelier de formare pro-viaţă pentru preoţii de caritate din spitale

Biroul de Asistență Religioasă din cadrul Sectorului Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor organizează luni, 16 octombrie 2017, un seminar cu preoții de caritate din spitale, în sala de conferințe de la sediul Protoieriei Sectorului III Capitală.

Discuţiile la această ediţie se vor purta pe tema Doctorul sufletesc și doctorul trupesc împreună pentru sprijinul aproapelui, a informat Pr. Eugen Bucur, Coordonatorul preoților de caritate.

La întâlnire vor participa reprezentanții Asociației ProVita în vederea prezentării programelor prolife adresate tinerilor mame singure, copiilor abandonați în spitale, protejarea și promovarea familiei naturale și a vocației parentale etc, dar și co-responsabilizarea și implicarea preoților de spitale care activează în unitățile medicale de obstetrică și ginecologie și în alte tipuri de unități spitalicești care au săli de nașteri.

Invitații evenimentului vor fi: Pr. Nicolae Tănase, președinte ProVita; dl. Sebastian Moldovan, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă Andrei Șaguna din Sibiu, dl. Leonard Vancu, vice-președinte Pro-Vita Constanța, din cadrul Fundației Sfinții Martiri Brâncoveni – Constanța și d-na Marina Maironi, director comunicare creație – fundraising.

Foto credit: Arhiva Basilica.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente