Acțiuni filantropice în Arhiepiscopia Târgoviștei | Un copil de 9 ani a primit o nouă șansă

Preoții din Arhiepiscopia Târgoviștei au participat în data de 9 martie 2017 la diferite acțiuni filantropice desfășurate în Eparhia păstorită de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Chiriarhul locului.

Astfel, Cercul Științific Dăruind vei dobândi din Târgoviște, prin cei 40 de membrii delegați, au oferit daruri persoanelor internate la Secția de Oncologie a Spitalului Județean Dâmbovița. De asemenea, doamnelor le-au fost oferite și flori.

La rândul lor, reprezentanți ai parohiilor: Bădeni, Brănești I, Brănești II și Buciumeni din Protoieria Pucioasa au dăruit produse igenico-sanitare și alimentare beneficiarilor Centrului Social Florea Speranței din localitate.

La acțiunile de binefacere au participat și repezentanții Protoieriei Găești. Aceștia, în parteneriat cu Asociația de părinți Junior 13 a Colegiului National Vladimir Streinu și cu Primaria Găești, au organizat un spectacol caritabil. Beneficiarul serii caritabile a fost un copil, în vârstă de 9 ani, care suferă de o gravă afecțiune.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Găești. În urma acestei acțiuni filantropice a fost strânsă suma de 13.000 lei, necesară pentru continuarea tratamentului.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente