Ziua Porților Deschise la Școala ”Varlaam Mitropolitul” din Iaşi

Școala “Varlaam Mitropolitul” din Iași, instituție aflată sub patronajul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, a organizat, sâmbăta aceasta, Ziua Porților Deschise. Acțiunea a fost organizată de Clubul Părinților, fiind inclusă în proiectul de prezentare a ofertei educaționale care cuprinde atât învățământul primar, cât și cel gimnazial.

„Este un eveniment special pentru că este desfăşurat la iniţiativa părinţilor Şcolii Varlaam Mitropolitul pe care au avut-o anul trecut şcolar. Ei s-au oferit să vorbească despre această şcoală părinţilor interesaţi. Cu ajutorul conducerii acestei şcoli părinţii au organizat această zi a porţilor deschise”, a declarat pentru TRINITAS TV Cristina Gheorghe – director executiv, Fundaţia „Varlaam Mitropolitul”.

Părinții au vizitat sălile de clasă, biblioteca, laboratoarele de ştiinţe, informatică, muzică, istorie, chimie precum și sala de sport sau cabinetul de consiliere psihologică. Tot de la părinții care au copiii înscriși la această școală, cei interesați au putut afla detalii despre modul în care se desfășoară orele de curs, profesorii care predau aici, dar și despre programul afterschool.

La Școala “Varlaam Mitropolitul”, instituție înființată în 2010, învață aproximativ o sută de elevi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…