Ziua Jandarmeriei la Cluj Napoca

Câteva sute de oameni au ieșit în Piața Avram Iancu din Cluj pentru a participa ca în fiecare an la exercițiile demonstrative pe care le prezintă jandarmii de ziua instituției lor. În deschidere, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, a oficiat o slujbă de mulțumire după care a dat citire mesajului Preafericitului Părinte Patriarh Daniel adresat Jandarmeriei Române, informează TRINITAS TV.

La ceremoniile din Piața Avram Iancu au mai participat, alături de reprezentați ai Armatei și Jandarmeriei, și autorități centrale și locale. În prezența acestora au fost ridicați în grad mai mulți ofițeri jandarmi.

Deși a plouat vremea nu i-a împiedicat pe cei mici, însoțiți de părinții lor, să inspecteze vehiculele de intervenție moderne, să se joace cu câinii dresați și să facă fotografii cu jandarmii în uniforme.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…