„Ziua femeii creștine”, la Craiova

Membre din toată țara ale Societății Ortodoxe Naționale a Femeilor Române vor participa, în perioada 8-9 septembrie, la manifestarea „Ziua femeii creștine”, informează Radio TRINITAS. Întâlnirea este organizată de filiala Craiova a SONFR și va marca ziua de întemeiere a Societății.

Pe 8 septembrie, în sala de festivități a Căminului preoțesc „Renașterea” din Craiova va avea loc un simpozion de comunicări susținute de membrele asociației, de preoți și profesori de la Facultatea de Teologie din Craiova. Tot atunci se va organiza și o expoziție cu obiecte tradiționale de artizanat.

La final, grupul vocal „Renașterea” al SONFR și grupul psaltic „Sfântul Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane vor susține un concert de muzică religioasă. Manifestările se vor încheia a doua zi cu un pelerinaj la mai multe mănăstiri din Oltenia.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…