Zilele Eminescu la Câlnic

În perioada 15 – 16 ianuarie s-a derulat la Câlnic proiectul cultural „Zilele Eminescu” aflată la a V – a ediţie, informează episcopiacaransebesului.ro

Având ca parteneri Școala Gimnazială și Grădinița cu Program Normal din localitate, activitățile s-au concretizat în prezentarea unei schițe biografice a poetului Eminescu, momente literar-artistice oferite de copiii participanți și prezentarea planșelor tematice. Manifestarea a continuat cu ateleliere de prezentare tematică specifică operei marelui poet şi recitări de poezie.

„Data de 15 ianuarie se înscrie în agenda publică a şcolii noastre, fiind cel mai bun prilej de a da startul proiectelor culturale pe care ni le propunem să le derulăm pe parcursul întregului an şcolar. Fiind vorba despre Mihai Eminescu și de Ziua Culturii Naționale, am decis să marcăm această dată importantă prin organizarea de activități dedicate acestei zile. Avem alături de noi, și de această dată, colaboratori fideli și prieteni de la parohie şi alţi susţinători” a declarat în deschiderea activităţilor d-na Ileana Pârvu, cadru didactic la şcoala din Câlnic.

Comentarii Facebook


Știri recente