Zilele Asistenței Sociale, la Iași

Structura Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali și Universitatea „Al. I. Cuza” (UAIC) din Iași, prin Departamentul „Sociologie și Asistență Socială” al Facultății de Filosofie și Științe social-politice, organizează, mâine, 28 martie 2013, evenimentul „Zilele Asistenței Sociale”, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Unul dintre partenerii evenimentului care va avea loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” a UAIC din Iași este Fundația „Solidaritate și Speranță” a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. „Evenimentul reprezintă debutul oficial în organizarea de activități pentru asistenții sociali din județul Iași a Structurii Teritoriale a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România. „Zilele Asistenței Sociale” reprezintă un moment de analiză referitor la dinamica serviciilor sociale, la problemele sociale și la obstacolele profesionale existente, dar și o oportunitate de promovare a profesiei de asistent social în comunitate.

Evenimentele din cadrul Zilelor Asistenței Sociale 2013, organizate sub egida „Responsabilitate, Comunitate și Participare Socială”, readuc în atenția publicului larg faptul că asistenții sociali sunt persoanele care aduc plus-valoare societății prin activitatea profesională desfășurată, munca acestora având o importanță socială în stabilirea echilibrului social”, a spus Magdalena-Roxana Necula, președintele Structurii Teritoriale Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

Comentarii Facebook


Știri recente