Voluntarii Paraclisului CMN | Zeci de familii din satele ilfovene au primit pachete cu alimente

Zeci de familii din localitățile ilfovene Nuci, Sudiți și Merii Petchii au primit recent sprijinul voluntarilor Paraclisului Catedralei Naționale. Aceștia le-au distribuit pachete cu alimente.

Persoanele cu posibilități financiare limitate au fost identificate cu ajutorul preoților din cele trei sate: Pr. Gheorghe Popescu de la Parohiile Nuci și Balta Neagră, Pr. Dan Marian Ștefan de la Parohia Sudiți și Pr. Cristian Ținpău, parohul din Merii Petchii.

Pachetele pregătite de voluntari și sponsorizate de ALDIS SRL au constat în alimente de bază: orez, zahăr și ulei, fructe dar și mezeluri.

„La multe dintre persoanele vizitate, am venit pentru a doua sau a treia oară”, a spus Dan Prună, coordonatorul echipei de voluntari. Acesta a mai adăugat faptul că au fost vizate în special familiile cu copii, pentru a preveni abandonul școlar.

Între persoanele care au primit pachete s-au numărat familii cu mulți copii, cu probleme de sănătate, dar și vârstnici.

Atât beneficiarii acțiunii cât și preoții parohi au apreciat inițiativa și au adresat mulțumiri echipei de voluntari și organizatorilor acțiunii.

Voluntarii Paraclisului CMN au mai distribuit peste două sute de pachete cu mezeluri şi fructe în localitățile Grădiștea, Matiţa, Jugureni şi Marginea Pădurii din judeţul Prahova.

Toate acțiunile social-filantropice ale Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului sunt derulate de voluntari sub coordonarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Foto credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente