Voluntarii CMN ajută Spitalul Fundeni cu 1.000 de pături și Institutul Oncologic București cu 50.000 măști

Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic „Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu” au primit miercuri, 09 decembrie 2020, un nou sprijin din partea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului (CMN), în valoare totală de 30.000 de euro.

Voluntarii au donat Spitalulului Fundeni 1.000 de pături, 5.000 de măști (FFp2) pentru adulți și 1.700 de măști pentru copii, iar Institutului Oncologic București alte 50.000 de măști pentru adulți.

Miercuri seara, o echipă a voluntarilor, între care și Arhim. Ciprian Grădinaru, au livrat darurile la cele două instituții medicale.

©Voluntarii CMN.

Voluntarii CMN au mai ajutat și în trecut spitale bucureștene, dar și din țară. La începutul pandemiei, aceștia au oferit un monitor pentru funcții vitale Spitalului „Victor Babeș” și instrumentar chirurgical în valoare de 4.000 € Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Vezi 10 direcții în care activează constant voluntarii de la paraclis.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru.

Foto credit: Voluntarii CMN


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente