Volume dedicate cursurilor de definitivat și Gradul II

La Editura Cuvântul Vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei au apărut volumele „Ghid tematic privind prelegerile cursurilor pentru gradul clerical Definitiv” și „Ghid tematic privind prelegerile cursurilor pentru Gradul II clerical”.

Lucrările sunt coordonate de Pr. conf. univ. dr. David Pestroiu.

Potrivit Sectorului Cultural și Comunicații Media al Arhiepiscopiei Bucureştilor, lucrările se adresează clericilor care urmează cursurile de definitivat sau pe cele de gradul II ale Facultății de Teologie din București în vederea obținerii gradelor clericale.

Volumele reunesc fiecare câte 12 studii dedicate mai multor teme esențiale legate de pastorația și slujirea misionară a Bisericii în contextul actual.

Lucrările pot fi achiziţionate prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Editura Cuvântul Vieţii

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Curs de muzică bizantină la Baia Mare

Băimărenii interesați de muzica bizantină au posibilitatea de a deprinde tainele cântării bisericești bizantine prin participarea la cursul organizat de Asociația Culturală „Theologos”. Asociația „Theologos” în parteneriat cu Grupul psaltic „Theologos” al Episcopiei Maramureșului și…

Martie, Luna pentru Viață la Iași: Program

Martie 2020 va fi Luna „Pentru viață. Pentru părinți, pentru copii”, anunță România pentru Viață. Peste 900 de localități din România și Republica Moldova vor avea manifestări dedicate acestei cauze, iar punctul culminant va fi…