Vizită la centrele sociale de la Bistrița-Costești, județul Vâlcea

Membre ale Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe însoțite de părintele îndrumător spiritual Emanoil Bărbuț au vizitat, luni, 25 martie 2013, adulții și vârstnicii din „Centrul pentru persoane vârstnice Bistrița” și „Centrul de îngrijire și asistență Bistrița” din comuna Costești, județul Vâlcea, după cum ne informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Prin grija doamnei Olga Istocescu, membră a Comitetului de conducere al asociației, care a și organizat întreaga acțiune, s-au donat alimente de post (pește, orez, morcovi, murături, dulciuri și băuturi răcoritoare) pentru asigurarea mesei de prânz pentru 101 beneficiari ai celor două centre, cu ocazia sărbătorii creștine „Buna Vestire”.

„Acțiunea s-a desfășurat în baza unui proiect al Asociației aflat în derulare de mai mulți ani – „Cinstirea mamelor”, iar anul acesta, în atenția organizației noastre a fost „Centrul pentru persoane vârstnice Bistrița” și „Centrul de îngrijire și asistență Bistrița”, cărora ne-am dorit să le aducem o bucurie în această zi de sărbătoare, cu sprijinul nemijlocit al membrelor noastre”, a declarat doamna Istocescu Olga.

Delegația Asociației a fost întâmpinată de coordonatorul centrelor doamna Daniela Coca și administratorul acestora doamna Mariana Persu care au apreciat eforturile și au mulțumit pentru donația produselor alimentare. Părintele Emanoil Bărbuț a rostit o rugăciune și a binecuvântat masa.

Comentarii Facebook


Știri recente