Vizită arhierească la Școala de vară Bucuria Credinței

40 de tineri activi în organizațiile de tineret din județul Bistrița-Năsăud participă, până mâine, la școala de vară „Bucuria credinței”. Acțiunea se desfășoară la Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Țara Năsăudului. Programul activităților include discuții, drumeții, activități sportive și de socializare.

Au fost invitați la dezbateri monahi, profesori și teologi, care vor susține conferințe despre rolul voluntariatului în misiunea Bisericii. Astăzi, în mijlocul tinerilor, la școala de vară a venit Înaltpresfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului si Sălajului, care le-a dat câteva sfaturi duhovnicești.

Părintele inspector eparhial Tudor Mudure, inspectorul pentru tineret al Arhiepiscopiei Clujului, a oferit mai multe informații pentru Radio TRINITAS: ” Dimineață am participat la Sfânta Liturghie la mănăstire, iar apoi Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei ne-a făcut o bucurie și a venit în vizită la Centrul de Tineret de la Sângeorz Băi. Acolo Înaltpreasfinția Sa ne-a dat câteva sfaturi folositoare în vederea unei bune coordonări și continuări a lucrărilor care se vor desfășura la Centrul Misionar de Tineret. Apoi ne-am deplasat la tinerii care ne-au așteptat cu mare bucurie de la Mănăstirea Parva unde ÎPS Sa le-a adresat un cuvânt de învățătură îndemnându-i la munca voluntară care este baza și principiul creștinismului”.

Scopul școlii de vară este, pe lângă analizarea activităților cu tinerii la nivelul județului Bistrița Năsăud, acela de a relaționa și întări legăturile create între voluntari.

Comentarii Facebook


Știri recente