Un schit din Bacău ajută Centrul de plasament temporar din Bălţi. Episcopul Antonie a mijlocit inițiativa

Episcopul Antonie de Bălți a intermediat inițiativa Schitului „Sfântul Cuvios Eftimie cel Mare” din Poieni, Târgu Ocna de a oferi un ajutor Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilităţi (adulte) din municipiul Bălţi.

Preasfințitul Părinte Antonie s-a ocupat personal miercuri de oferirea celor 800 kg de produse alimentare în valoare de peste 6.000 de lei, informează Biroul de Presă al Eparhiei.

„Un părinte de peste Prut, auzind de cei 457 de beneficiari de la Centrul de plasament temporar din Bălţi, a dorit să facă o donaţie, rugându-ne să procurăm nişte produse alimentare şi să le aducem aici. Şi noi am îndeplinit rugămintea Sfinţiei Sale”, a spus ierarhul făcând referire la Protos. Claudiu Constantin Panţiru, stareţul Schitului „Sf. Cuvios Eftimie cel Mare”.

„Ne bucurăm că am reuşit să revenim la dumneavoastră şi să aducem acest mic dar. Bunul Dumnezeu să dea sănătate beneficiarilor şi lucrătorilor de la acest Centru şi să mai trimită, aici, mai mulţi binefăcători, asemenea părintelui de peste Prut”.

Ierarhul a fost însoțit de părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălţi.

Doamna Tamara Cuharschi, dietolog din cadrul Centrului de plasament, a mulţumit pentru dar, menţionând că produsele sunt foarte binevenite la acest sfârşit de an, dorindu-le multă sănătate binefăcătorilor.

Foto credit: Facebook / Episcopia de Bălți

Comentarii Facebook


Știri recente