Un fragment din moaștele Sf. Ecaterina în localitatea Mejorada del Campo – Spania

Un fragment din moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina va fi dus de la Catedrala Episcopală din Giurgiu în localitatea Mejorada del Campo – Spania, cu prilejul sfințirii bisericii românești de aici.

Cu binecuvântarea Prefericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, și la invitația Preasfințitului Părinte Timotei, Episcopul Ortodox Român al Episcopiei Spaniei și Portugaliei, din cadrul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, efectuează zilele acestea o vizită frățească în această eparhie, potrivit episcopiagiurgiului.ro.

Cu prilejul sfințirii bisericii românești din Mejorada del Campo, spre bucuria duhovnicească a credincioșilor, Preasfinția Sa va aduce spre închinare, de la Catedrala Episcopală din Giurgiu, un fragment din moaștele Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina.

Slujba de sfințire a locașului de cult va avea loc duminică, 24 februarie, începând cu ora 9:00 și va continua cu săvârșirea Sfintei Liturghii.

Comentarii Facebook


Știri recente