Un an de când a fost lansat noul site basilica.ro

Astăzi, 26 martie 2017, s-a împlinit un an de când a fost lansată noua versiune a site-ului basilica.ro.

În preajma praznicului Bunei Vestiri din 2016, site-ul Agenției de știri Basilica a căpătat o grafică modernă şi o structură de prezentare a informaţiei actualizată, mai uşor de navigat şi mai aproape de utilizator.

Scopul îmbunătățirii site-ului a fost acela de a oferi utilizatorilor acces facil la informaţiile care privesc viaţa Bisericii Ortodoxe Române, favorizând o comunicare eficientă între Patriarhia Română şi societatea contemporană.

Tot atunci au fost implementate categorii noi în site-ul Agenției, cum ar fi cea cu știri din viața Bisericilor Ortodoxe surori. De asemenea, au fost integrate butoanele pentru rețelele sociale.

Acum un an a fost adăugată și posibilitatea de a insera în articolele de pe site, pe lângă text și imagine, și conținut video sau audio. Totodată a fost adăugată secțiunea de comentarii – un feedback eficient pentru dezvoltarea activităţii Agenţiei de ştiri a Patriarhiei Române.


În 26 octombrie 2016 a fost lansată Aplicaţia Basilica.ro pentru Android, prima aplicaţie de ştiri religioase din România.

De asemenea, Agenția Basilica este prezentă și pe rețelele de socializare: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Pinterest și Youtube.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…