Tur audioghidat pentru vizitatorii Cetății de Scaun din Suceava în aplicația Discover Romania

Vizitatorii Cetăţii de Scaun a Sucevei pot beneficia, din această săptămână, de tur audioghidat în limbile română, engleză, germană şi maghiară cu aplicaţia Discover România.

Turul poate fi accesat în urma achiziționării unui cupon în valoare de 7 lei de la casa de bilete a Cetăţii de Scaun a Sucevei. Cei interesați, specifică limba în care doresc ghidajul și primesc cuponul corespunzător limbii alese.

„Muzeul Național al Bucovinei a colaborat cu dezvoltatorul aplicației, punând la dispoziție imaginile și textele explicative în limbile română, engleză, germană și maghiară, pentru fiecare dintre sălile expoziției permanente și istoricul Cetății de Scaun a Sucevei, astfel încât vizitatorul să poată beneficia de o vizită ghidată, exact așa cum își dorește, cu aplicația accesată direct de pe telefonul mobil”, precizează reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei care administrează cetatea.

Prin utilizarea acestei aplicații, publicul străin, altul decât cel vorbitor de limba română, va beneficia de o înțelegere mai bună a istoriei, a semnificației și în general a poveștii în ansamblu a obiectivului vizitat, beneficiind de explicații pe înțelesul său.

Discover Romania este o aplicație de tip audioguide creată pentru a oferi turiștilor informații utile despre cele mai importante obiective turistice din România.

Cetatea de Scaun se află în circuitul de pelerinaje interne propus de Basilica Travel.

Sursă Foto: CNIPT Suceava


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente