Sari la conținut

Trei copii orfani locuiesc într-o casa renovată datorită unui preot din Caracal

Un preot din Episcopia Slatinei și Romanaților a ajutat o mamă cu trei copii rămași orfani de tată să trăiască în condiții decente prin sprijinirea lucrărilor de renovare a locuinței acestora.

Familia din Drăghiceni, judeţul Olt, a fost greu încercată, deoarece tatăl copiilor a trecut la cele veșnice anul trecut, iar starea lor materială este foarte precară. Casa, de asemenea, avea nevoie neapărată de un acoperiș nou, dar și de multe alte reparații.

Părintele Ion Iagăru, preot paroh la biserica din curtea Spitalului Municipal Caracal, a făcut un apel de ajutorare pentru această familie în cursul lunii iunie, informează site-ul Adevărul.

În urma inițiativei părintelui, mai mulți voluntari s-au învoit să ajute la reconstruirea casei, dintre care unul a hotărât să doneze materiale și să vină cu muncitori de la propria firmă de construcții.

Casa a fost refăcută în doar 8 zile, astfel că miercuri, 8 august 2018, locuința avea o înfăţişare nouă.

Foto credit: Facebook/ Pr. Ion Iagăru

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…