Taina Sfântului Maslu la Căminul de bătrâni din Craiovița Nouă

Bătrânii de la Căminul din cartierul craiovean Craiovița Nouă au primit mângâierea Tainei Sfântului Maslu, vineri, 1 martie 2013. Slujba a fost oficiată de Părintele Ion Roman și Părintele Ștefăniță Fleșcan de la Parohia „Sfântul Nicodim” din Craiova, după cum a precizat Gheorghe Cioiu.

„Pentru noi este o bucurie să fim alături de acești frați ai noștri. Suferința lor de cele mai multe ori se alimentează din singurătate, de aceea încercăm să fim alături de ei și să înălțăm rugăciuni la Bunul Dumnezeu pentru vindecarea lor trupească și sufletească. Suntem siguri că ajutorul lui Dumnezeu va lucra nemijlocit și le va aduce multă mângâiere. Considerăm că prezența noastră aici le este de un real folos, iar rugăciunile aduse pentru dânșii îi pot ajuta și întări cu adevărat”, a spus părintele Ștefăniță Fleșcan.

Programul de rugăciune pentru bolnavii sau bătrânii internați în spitalele și azilele din cuprinsul Arhiepiscopiei Craiovei reprezintă o preocupare permanentă a preoților care slujesc în aceste instituții. Acolo unde nu există paraclise, slujbele religioase sunt săvârșite de preoții de enorie, cum e cazul celor doi slujitori de la Biserica „Sfântul Nicodim” din Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente