Tabere de iarnă pentru adolescenți la Mărișel și Colibița

65 de adolescenți clujeni vor merge în vacanța intersemestrială de la începutul lunii februarie într-o tabără de iarnă la Mărișel. Tabăra, aflată la a IV-a ediție, este organizată de asociațiile tinerilor și studenților ortodocși clujeni și va avea loc în perioada 3-6 februarie, potrivit Radio Renaşterea. Participanții se vor bucura pe parcursul a patru zile de un program activ din care nu vor lipsi discuțiile duhovnicești, atelierele practice, jocurile de grup și cele specifice de iarnă, săniușul și tradiționalul foc de tabără.

Tabăra de iarnă de la Mărișel se va încheia vineri, 6 februarie, cu participarea tinerilor la Sfânta Liturghie la biserica din sat, potrivit Radio Renaşterea.

Și aproximativ 30 de tineri bistrițeni au ales să meargă la sfârșitul acestei luni în prima tabără de iarnă de la Colibița. Organizată de asociațiile de tineret de la nivelul protopopiatelor Bistrița, Beclean și Năsăud, tabăra „Bucuria de a fi tânăr” va avea loc în perioada 30 ianuarie – 2 februarie. S-au înscris până acum 32 de tineri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, însă cei care mai doresc să participe se mai pot înscrie în zilele următoare, fiind libere încă 3 locuri. Potrivit inspectorului eparhial pentru tineret de la nivelul județului Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure tinerii ce vor participa la tabăra de iarnă de la Colibița vor avea parte de o serie de ateliere practice precum cel de teatru, hand-made, quilling, cruciulițe și metaniere, dar și discuții duhovnicești, program de rugăciune și activități și jocuri specifice de iarnă.

Comentarii Facebook


Știri recente