Tabăra Vara adolescenților la Tismana

În perioada 8-12 iulie, Asociația Ortodoxă pentru o Lume Nouă (AOLN), organizează cea de-a VII-a ediție a taberei „Vara Adolescenților”, în Complexul „Sfântul Nicodim”, situat lângă Mănăstirea Tismana, județul Gorj, informează „Ziarul Lumina”.

Tabăra este dedicată adolescenților cu vârste între 14 și 18 ani și este parte a proiectului „Dezvoltare – Autocunoaștere – Consiliere”, derulat de AOLN. Scopul proiectului este de a contribui la dezvoltarea abilităților personale ale adolescenților – comunicare, socializare, expresie artistică – și la responsabilizarea lor în relația cu prietenii, părinții, școala, comunitatea locală și Biserica.

Propunând un alt mod de a petrece vacanța, prin învățare, dezvoltare personală și rugăciune, tabăra „Vara Adolescenților” este o încercare de descoperire firească a aproapelui, a sinelui și a lui Dumnezeu. În cadrul taberei, organizatorii le propun participanților ateliere artistice, tematice și sportive, dez bateri pe diferite teme, întâlniri cu personalități ale vieții publice, drumeții, jocuri și pelerinaje la locurile de pe Valea Oltului, încărcate de spiritualitate.

Partenerii proiectului „Dezvoltare – Autocunoaștere – Consiliere” și ai taberei „Vara Adolescenților” sunt Mitropolia Ardealului, Arhiepiscopia Sibiului, Asociația Internațională „Fondacio, chrétiens pour le monde”, precum și persoane fizice și juridice.

Comentarii Facebook


Știri recente