Tabără pentru tineri, la Mănăstirea Arnota

În perioada 25-30 august 2014, la Mănăstirea Arnota, din județul Vâlcea, se desfășoară tabăra pentru tineri „Pridvoarele credinței”, organizată de Arhiepiscopia Râmnicului, în colaborare cu Asociația World Vision Romania, potrivit arhiram.ro.

Timp de o săptămână, cei 26 de tineri participanți, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, se bucură de un program foarte variat. Sunt organizate pelerinaje la marile mănăstiri și obiective turistice din zonă (Govora, Surpatele, Dintr-un Lemn, Bistrița, Arnota, Hurezi și Culele de la Măldărești) precum și o serie de ateliere tematice (comunicare, pictură, origami, gastronomie, olărit, țesătorie și toacă). De asemenea, se merge în drumeție, pe Muntele Arnota și Cheile Bistriței, se vizionează film și se recită poezie religioasă.

Toți participanții au primit un rucsac încărcat cu obiecte de igienă personală, cărți și iconițe. Tinerii sunt însoțiți permanent de pr. Constantin Olariu și pr. Marian Bădulescu, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, și de doamna Mioara Plop, din partea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale – Vâlcea.

Comentarii Facebook


Știri recente