Tabără de creație și educație religioasă în Italia

La Calvigi Granaglione, Italia, a început pe 16 iulie 2012 tabăra de creație și educație religioasă pentru copiii din Protoieria Emilia Romagna din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

Mai multe detalii a oferit pentru TRINITAS TV, Pr. Doru Gărboan, Consilier în cadrul Departamentul pentru tineret al Episcopiei Italiei: ‘În aceste serii sunt chemați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani. Această tabără face parte dintr-un amplu mod de desfășurare a taberelor în Episcopia Italiei pentru că fiecare protopopiat este chemat să desfășoare aceste tabere în care dorim să implementăm în sufletele tinerilor din parohiile noastre dragostea pentru Iisus Hristos, pentru Ortodoxie, pentru tradițiile și folclorul românesc’.

Pe parcursul taberei copiii vor participa la numeroase ateliere de lucru.

Această tabără se desfășoară în două serii, una în perioada 16 – 21 iulie, unde participă 25 de copii, și alta din 23 – 28 iulie unde vor participa 27 de copii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…