Tabăra de creație de la Mănăstirea Robaia

Tabăra de Creatie Populară ”Sfântul și Dreptul Iosif” desfășurată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, de Sectorul Administrativ Bisericesc și Sectorul Cultural și Comunicații Media, prin Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul, în perioada 8-10 iulie, la Mănăstirea Robaia, s-a încheiat astăzi, 10 iulie 2015.

După cum informează eparhiargesului.ro, copiii participanți au învățat să sculpteze icoane de vatră, au pictat și au urmat un program deosebit de jocuri energizante și recreative, participând totodată și la programul liturgic al Sfintei Mănăstiri Robaia.

Tinerii au fost selectați din grupele de excelență ale Centrelor Catehetice din cuprinsul Protoieriei Curtea de Argeș, au învățat cântările Sfintei Liturghii și au dat răspunsurile de strană împreună cu preacuvioasele maici viețuitoare ale Sfintei Mănăstiri.

La sfârșitul Taberei de Vară, copiii s-au spovedit și împărtășit, mulțumind lui Dumnezeu pentru toate bucuriile primite și darurile oferite de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Comentarii Facebook


Știri recente