„Studenți în formare”: Patriarhia Română sprijină dezvoltarea organizațiilor de tineret

Patriarhia Română a organizat în perioada 14-16 mai, la Mănăstirea Caraiman, a treia ediție a proiectului „Studenți în formare”, prin care 80 de studenți și masteranzi, membri ai asociațiilor de tineret, au beneficiat de consiliere și formare pentru dezvoltarea personală și dezvoltarea propriilor organizații.

Părintele Mihai Pavel, inspector patriarhal și coordonator al Biroului de catehizare a tineretului din Patriarhia Română, le-a vorbit tinerilor despre stabilirea valorilor, misiunii, viziunii și a planului strategic al unei organizații.

Corina Ionescu, formator la Asociația Studenților Teologi Ortodocși (ASTO) a lucrat cu participanții în scopul îmbunătățirii comunicării și lucrului în echipă.

„Ne bucurăm că în acest context social am reușit să reluăm acest proiect și să sprijinim activitățile asociațiilor să revină la un nivel normal”, a declarat pentru Trinitas TV Mihai Paraschiv, inspector patriarhal la Sectorul teologic-educațional.

Scopul proiectului este să ajute organizațiile de tineret să coaguleze un grad mai mare de implicare a tinerilor voluntari.

Foto credit: Facebook / Anand Sergiu Donca

Comentarii Facebook


Știri recente