Sterilizator nou pentru Spitalul Municipal Fălticeni

Protopopiatul Ortodox Fălticeni a donat marţi, 21 iunie 2016, un sterilizator nou pentru Spitalul Municipal Fălticeni, informează site-ul doxologia.ro.

Pentru achiziţia aparatului ce a costat 6.000 lei s-au implicat toţi preoţii din Protoieria Fălticeni, activitatea de colectare de fonduri fiind coordonată de către părintele protopop Adrian Dulgheriu, alături de preoţii Gheorghe Brădăţanu, Nicolae Apostol, Dan Panţîru, Genucu Ciubotariu, Ionel Meleşteanu şi Mircea Martiniuc.

La predarea aparatului, ce a avut loc marţi, 21 iunie, a fost prezentă conducerea spitalului, cadre medicale, părintele protopop şi preoţii care au strâns aceste fonduri.

Pr. Adrian Dulgheriu a mulţumit conducerii spitalului pentru buna colaborare şi pentru faptul că a fost posibilă această acţiune de a veni în ajutorul bolnavilor internaţi în spital, rămânând cu speranţa că şi alte instituţii ori sponsori vor ajuta la modernizarea spitalului. Părintele protopop a mai menţionat că genul acesta de acţiuni vor continua.

Directorul dr. Vlad Morariu a mulţumit, de asemenea, tuturor celor care au ajutat la crearea celor mai bune condiţii spitaliceşti pentru cei care se află în nevoi.

 

Comentarii Facebook


Știri recente