Sprijin pentru 35 de copii din cadrul „Centrului Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate”- Slobozia

Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor a organizat în perioada 09 – 13 noiembrie 2015, în cadrul Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate din Slobozia, activitatea cu tema Să ajutăm aproapele! Să fim mai buni!, informează site-ul oficial al Episcopiei. Acţiunea a fost organizată în parteneriat cu Liceul Pedagogic Matei Basarab, Grădiniţa Junior, Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi clinica Medical Dental-Blue din Slobozia.

Astfel, în cadrul proiectului, 35 de copii beneficiari ai Centrului Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate au primit pachete cu dulciuri, fructe, legume şi alimente în valoare de 600 lei, oferite de elevii celor trei instituţii de învăţământ, cu ocazia Săptămânii fructelor și a legumelor donate.

Vineri 13 noiembrie 2015 reprezentanţii Clinicii Medical Dental-Blue au promovat importanţa igienei orale şi i-au învăţat pe copii cum să se spele corect pe dinţi, care sunt alimentele sănătoase și le-au arătat, folosind jucării de pluş, cum se execută un periaj corect. Cei mici au primit consult stomatologic gratuit, fructe și kituri speciale pentru igiena orală.

Comentarii Facebook


Știri recente