Sprijin înainte de Paști: Episcopul Hușilor a oferit 10.000 lei pentru opt familii de peste Prut

Încălţăminte, îmbrăcăminte, rechizite şcolare, produse alimentare şi produse igienice, dar și lemne pentru foc sau plata utilităţilor – în asta a investit Episcopul Ignatie al Hușilor 10.000 de lei cu scopul de a bucura înainte de Paști 8 familii din Republica Moldova.

În total, 28 de copii beneficiază de sprijinul ierarhului care s-a concretizat în Postul Mare cu ajutorul Episcopiei de Bălți.

Una dintre familiile ajutate de PS Ignatie. ©Episcopia de Bălți

„Acest proiect social, prin care primim ajutor de la fraţii de peste Prut, a fost numit, în cadrul Episcopiei de Bălţi, «Samarineanul de peste Prut», pentru a scoate în evidenţă, sprijinul, dragostea şi căldura care vin de peste Prut”, transmite Episcopia de Bălți.

PS Antonie a mulţumit pentru acest preţios dar PS Ignatie, clericilor şi credincioşilor din Episcopia Huşilor, care „din puţinul lor au împărţit cu fraţii din Basarabia, fapte prin care arătăm că suntem acelaşi neam”.

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși derulează în această perioadă și proiectul intitulat „De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumină în suflete”.

Sursă foto: impact.ro

Comentarii Facebook


Știri recente