Spectacolul „Dumnezeu Iubește” la Teatrul clasic Ioan Slavici din Arad

În cadrul manifestărilor Logos, Arte și Har, care se vor desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, va avea loc specatcolul „Dumnezeu Iubește” după Zlata Demina, traducere Elvira Rambu.

Regia spectacolului este semnată de artista Giorgiana Elena Popan.

 „Spectacolul prezintă situația a 4 femei tinere care sunt pe cale de a deveni mame. Acțiunea se petrece într-un salon dintr-o maternitate, un spital matern destul de auster și neprimitor pentru copiii care de abia așteaptă să se nască. Fiecare viitoare mama are povestea sa și trece prin extraordinara încercare de a deveni mamă, de la egocentricul EU la totalul sacrificator TU. Acest text m-a interesat de foarte multa vreme, mesajul pe care îl transmite este acela de a susține viața încă de la concepție, de a iubi oamenii din prima lor clipă de existență și de a înțelege maternitatea ca pe un dar minunat, unic și singurul prin care un om poate înțelege puțin mai mult, iubirea, pe care Dumnezeu, o revarsă din izvorul Său nesecat oamenilor. Acea iubire care se sacrifică total o femeie o poate simți numai din clipa în care s-a născut copilul său”, afirmă Giorgiana Elena Popan.

Trupa ortodoxă arădeană de teatru Ardalion, formată din tineri și tinere din colegiile și liceele municipiului Arad, va pune în scenă spectacolul vineri, 27 mai 2016, la Teatrul clasic „Ioan Slavici”, ora 19.00, ne informează arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial.

 

Comentarii Facebook


Știri recente