Spectacol în sprijinul ocrotirii copiilor

Un spectacol caritabil în beneficiul ridicării Așezământului social „Sfântul Onufrie” de la Mănăstirea Florești, județul Cluj, a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, la Cluj-Napoca. Evenimentul intitulat „The call of the city” s-a desfășurat în Sala „Auditorium Maximum” a Casei Universitarilor, în prezența Preasfințitului Vasile Someșanul, Epicopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a protos. Visarion Pașca, duhovnicul Mănăstirii Florești, a părintelui Marian Sidon, inspectorul de religie al județului Cluj, precum și a altor oficialități locale, informează „Ziarul Lumina”.

În deschidere, protos. Visarion Pașca a mulțumit tuturor celor care se implică în acțiunile Asociației Filantropice „Sfântul Onufrie” și celor care, din puținul lor, au dăruit un sprijin acestui proiect.

PS Episcop Vasile-Someșanul a mulțumit, de asemenea, celor implicați în acest proiect și a evidențiat faptul că a crește un copil este o dovadă de iubire.

„Ocrotirea copilului este un semn al iubirii, al iubirii desăvârșite, a iubirii lui Dumnezeu care se manifestă prin oricare dintre noi. Iată de ce, este atât de important ca fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, de starea intelectuală, socială pe care o avem, să ne implicăm în manifestarea dragostei față de copii și mai ales față de copiii defavorizați”, a spus ierarhul.

Spectacolul a fost susținut de mai multe grupuri de copii, între care și cel al elevilor Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” din Cluj-Napoca. Spectatorii de la acest eveniment au adus un sprijin în ridicarea așezământului destinat copiilor, întrucât biletul de intrare a constituit o donație.

Comentarii Facebook


Știri recente