Spectacol caritabil în sprijinul Așezământului Social Sf. Onufrie

Cei care doresc să aducă un sprijin în proiectul de construire al Așezământului Social „Sf. Onufrie” de la Mănăstirea Florești pot participa sâmbătă, 5 octombrie, la un spectacol caritabil, informează radiorenasterea.ro

Evenimentul intitulat ” The call of the city” va avea loc în sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor cu începere de la ora 17. Spectacolul va fi susținut de elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” din Cluj-Napoca și face parte din campania de strângere de fonduri intitulată „Toți copiii au nevoie de iubire”. Spectacolul „The call of the city” a obținut premiul I la Festivalul Mondial al Creativității din San Remo 2013. Pe lângă acest spectacol, Teodora Angelescu, membru în consiliul director al Asociației Filantropice „Sf. Onurfie” a declarat că vor mai fi și alte surprize pentru publicul prezent.

Cei care doresc să aducă un spijin în construirea Așezământului Social „Sf. Onufrie”, dedicat îngrijirii copiilor orfani sau aflați în dificultate, sunt chemați să ia parte la acest eveniment. Biletul de intrare, de minim 10 lei, va consta o donație adusă Așezământului de binefacere de la Mănăstirea Florești.

Totodată, cei doritori mai pot aduce sprijin Asociației „Sf. Onufrie” donând 2 Euro prin trimiterea unui SMS la numărul 8864.

Asociația Filantropică ” Sf. Onufrie” își propune construirea a 4 case de tip familial pentru creșterea și îngrijirea copiilor aflați în dificultate. Încă de la înființarea Asociației, membrii acesteia au demarat lucrările pentru construirea imobilelor. În prezent, este construită o casă până la nivelul acoperișului iar cea de-a doua este la nivel de fundație.

Comentarii Facebook


Știri recente