Slujire arhierească la Catedrala din Slobozia

În Duminica a VII-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia.

Sub protia Preasfinției Sale, la slujbă au participat preacucernicul părinte consilier Daniel Enașcu, și un sobor de preoți și diaconi, iar răspunsurile la strană au fost date de un cor de tineri studenți, absolvenți ai Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

În cuvântul de învățătură rostit credincioșilor prezenți, Întâistătătorul Eparhiei Sloboziei a explicat sensurile duhovnicești desprinse din pericopa evanghelică în care a fost prezentată vindecarea celor doi orbi și a unui mut în Capernaum, subliniind valoarea rugăciunii și a credinței în dobândirea mântuirii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…