Slujire arhierească la biserica „Sf. Cuv. Parascheva” din Ciocana, Chișinău

Înaltpreasfințitul Petru, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, a oficiat la 12 august 2012, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la biserica „Sfânta Cuvioasa Parascheva”, din sectorul Ciocana, municipiul Chișinău.

După Sfânta Liturghie, Înaltpreasfințitul Petru a rostit un cuvânt de învățătură în care s-a referit la pericopa evanghelică din Duminica a zecea după Rusalii.

„Să rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne ajute să sporim credința, postul și rugăciunea, ca având aceste virtuți să dobândim putere de la Dumnezeu, putere de care se cutremură și fuge vicleanul”, a mai spus Înaltpreasfințitul Mitropolit și Exarh Petru.

Părintele Teodor Botezatu a mulțumit Întâistătătorului Mitropoliei Basarabiei pentru vizită și binecuvântare arhierească acordată comunității, invitându-l să viziteze parohia „Sfânta Cuvioasa Parascheva”, din sectorul Ciocana și cu alte ocazii, după cum ne informează Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Comentarii Facebook


Știri recente