Slujire arhierească în parohia Timișoara-Iosefin

În Duminica a V-a din Post, Preasfințitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei a fost prezent în mijlocul credincioșilor din biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” a parohiei Timișoara-Iosefin, informează mitropolia-banatului.ro

Cu acest prilej, Preasfinția Sa a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi în frunte cu pr. Ionel Popescu, parohul bisericii și în prezența a numeroși credincioși.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de Preasfințitul Paisie care a tâlcuit învățăturile Evangheliei de la Marcu 10, 32-45 și a evidențiat exemplul de urmat, oferit de viața Cuvioasei Maria Egipteanca, tuturor credincioșilor, prin propria viețuire, prin pocăință, prin post, rugăciune și fapte bune.

La finalul slujbei ierarhul a transmis din partea Înalt Preasfințitului Nicolae, Mitropolitul Banatului, binecuvântarea și purtarea Sa de grijă pentru toți credincioșii și slujitorii parohiei timișene. Răspunsurile liturgice au fost date de corul parohiei Timișoara-Iosefin, condus de prof. Nicolae Șincari.

Comentarii Facebook


Știri recente