Slujbă de pomenire la Clubul Colectiv din Capitală

La Clubul Colectiv din Capitală a fost oficiată duminică, 08 noiembrie 2015, o slujbă de pomenire pentru victimele incendiului de săptămâna trecută.

La nouă zile de la tragicul eveniment, slujba a fost oficiată de Părintele Aurel Mihai, Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, împreună cu un sobor de preoți.

„Prin acest mod Sfânta Biserică îşi arată preţuirea şi cuvântul de mângâiere şi de îmbărbătare pe care şi Preafericitul Părinte Patriarh Daniel l-a rânduit încă din zilele trecute pentru ca astfel să fim părtaşi acestei tristeţi nemărginite care cuprinde familiile celor încercaţi în aceste zile. Am putut vedea creştini venind de la sfintele biserici după Sfânta Liturghie, participând la acest moment emoţionant şi de trăire duhovnicească pentru tinerii care erau acolo, în memoria celor care au trecut la Domnul în incendiul din 30 octombrie”, a declarat pentru Radio TRINITAS Părintele Aurel Mihai, Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Ei s-au rugat și pentru cei aflați în spitale, care luptă acum să rămână în viață, dar și pentru familiile celor afectați de tragedie.

Comentarii Facebook


Știri recente