Slujbă de mulțumire pentru absolvenții Facultății de Medicină și Farmacie din Galați

În data de 26 iunie 2013, Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos a săvârșit, în Catedrala arhiepiscopală din Galați, slujba de Te-Deum pentru absolvenții Secției Farmacie din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos”, ca mulțumire pentru toate binefacerile de la Dumnezeu și ajutorul primit pe toată perioada studiilor, după cum ne-a menționat Pr. Gabriel Molocea.

La eveniment au participat decanul Facultății de Medicină și Farmacie împreună cu distinsul corp profesoral universitar, autoritățile locale din cele două municipii ale eparhiei, tinerii absolvenți ai specializării „Farmacie”, studenți dar și simpli credincioși.

„<i>Am mulțumit lui Dumnezeu în Catedrală, a arătat Înaltpreasfinția Sa, pentru o nouă promoție la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos”. După mai multe promoții care au susținut examenul de licență la alte centre universitare din țară, anul acesta Facultatea de Medicină și Farmacie va susține examen de licență la Galați.

După cum Biserica este un mare spital pentru bolile sufletului, tot așa Spitalul este o imensă biserică pentru bolile sufletești și trupești</i>”.

La final, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop a oferit tinerilor absolvenți câte o carte de rugăciuni și iconițe.

Momentul solemn din Catedrală a fost continuat în sala mare a Teatrului Muzical.

Comentarii Facebook


Știri recente